Wie zijn wij?

GSMabos is een telefoon & abonnement-vergelijker van de makers van NieuweMobiel.NL. Iedere dag weer lezen wij de prijzen in van vele Nederlandse webshops en maken deze inzichtelijk. Hierdoor vind jij altijd de meest geschikte GSM en voordeligste abo.

Waarom GSMabos?
  • Alle aanbiedingen, telefoons en abonnementen
  • Onafhankelijk advies
  • Geen trucjes, altijd de laagste prijs voor jou!
  • Altijd actuele prijzen
Ons doel

We zijn een nieuwe vergelijker begonnen omdat we merkten dat er behoefte was aan een specialist op het gebied van GSM+abonnementen alleen. Doordat we ons niet richten op de losse toestelverkoop of sim only kunnen we ons alleen richten op gsm-abonnementen en ons daarin specialiseren. Voor jou is het daarom een stuk overzichtelijker. Op GSMabos zoek en vind je altijd de voor jouw meest geschikte GSM + abonnement.

Verdienmodel

Wij verkopen zelf geen mobiele telefoons en abonnementen, wij verwijzen je door naar aanbieders die dat wel doen. Zodra we je een advies hebben gegeven en je schaft deze aan dan ontvangen wij daarover een provisie. Deze kan per aanbieder verschillen. Sommige andere vergelijkers tonen je daarom alleen aanbiedingen die het meeste opleveren. Anderen weer proberen je te verleiden door duurdere suggesties bovenaan te tonen. Wij doen niet aan dit soort trucjes. Wij sorteren alleen op het voordeligste abonnement voor jou. Dat kan ons wat minder opleveren maar we hebben liever dan je dat je nog eens terugkomt omdat je tevreden was.

Delen